ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αρχιτεκτονικό σχέδιο & Κατασκευή Άρτα


Η τεχνική μας εταιρία εξειδικεύεται στην κατασκευή διαμερισμάτων και εξοχικών κατοικιών.
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
     
     
     
     
 
 
  Αρχιτεκτονικό σχέδιο & Κατασκευή Άρτα
ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
 
 
 
 
  Η τεχνική μας εταιρία εξειδικεύεται στην κατασκευή διαμερισμάτων και εξοχικών κατοικιών. Δραστηριοποιείται στον τομέα των αντιπαροχών, μελέτη- κατασκευή- ανακαίνιση / επιδιόρθωση κτιρίων και γενικά έργων που απαιτούν άδεια δόμησης, με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη, τη λειτουργικότητα, και την ποιότητα κατασκευής. Αναλαμβάνουμε επίσης ενεργειακές μελέτες - επιθεωρήσεις κτιρίων και νομιμοποίηση αυθαιρέτων.  
     
  Η εταιρία μας εδρεύει στην Άρτα και ως εκ τούτου η κύρια περιοχή δραστηριότητάς μας, είναι η πόλη της Άρτας. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία μας έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς επίσης και στην περιοχή των Επτανήσων με κύρια δραστηριότητα το νησί της Λευκάδας.  
     
 
 
 
 
 
 
 
Viostamp | Σταμπωτά Δάπεδα Καλαμάτα Μεσσηνία - Βιομηχανικά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα & Μονώσεις Καλαμάτα Μεσσηνία
     
  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


Καλώς ήρθατε στην τεχνική εταιρία ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, μια εξειδικευμένη τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση διαμερισμάτων και εξοχικών κατοικιών. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αντιπαροχών και της κατασκευής, η εταιρία μας διακρίνεται για την εξειδίκευσή της στη μελέτη, κατασκευή, και επισκευή κτιρίων με έμφαση στην ποιότητα και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ;
 
     
 
  Έρευνα και Ανάλυση
 
Κάθε περιοχή, κάθε σημείο και τόπος διαθέτουν τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, συγκεκριμένες προϋποθέσεις και δική τους ταυτότητα. Η εκάστοτε κατάσκευή έχει μοναδικό σκοπό και προοπτική. Ο κάθε πελάτης μας έχει εξατομικευμένες ανάγκες και δική του ταυτότητα αισθητικές. Συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους αντιμετωπίζουμε κάθε κατασκευή με συνέπεια και επαγγελματισμό με σκοπό να παρέχουμε στον πελάτη το κατάλληλο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.
 
 
  Επιλογή Υλικών και Αντίληψη
 
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτει το τεχνικό γραφείο ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ εξασφαλίζει την τελειότητα. Η σωστή προεργασία είναι πυρήνας για κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουμε με σκοπό να γίνει η σωστή υλοποίηση του εκάστοτε έργου που καλούσαμε να φέρουμε σε πέρας.
 
 
  Βελτιστοποίηση Παραμέτρων
 
Κάθε αρχιτεκτονικό σχέδιο που αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε ολοκληρώνεται μόνο όταν κάθε μέρος του διαθέτει ουσιαστικό αισθητικό και λειτουργικό λόγο ύπαρξης. Προσεγγίζουμε κάθε χαρακτηριστικό με δημιουργικότητα και καινοτομία ώστε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το έργο που θέλετε να αναλάβουμε για εσάς.