ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ | Αρχιτεκτονικό σχέδιο & Κατασκευή Άρτα


 
 
     
     
     
     
     
     
     
 
 
 
     
     
  ΠΡΟΦΙΛ
ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ | Αρχιτεκτονικό σχέδιο & Κατασκευή Άρτα

Καλώς ήρθατε στην ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ, μια εξειδικευμένη τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση διαμερισμάτων και εξοχικών κατοικιών. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αντιπαροχών και της κατασκευής, η ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ διακρίνεται για την εξειδίκευσή της στη μελέτη, κατασκευή, και επισκευή κτιρίων με έμφαση στην ποιότητα και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Αποστολή μας
Στην εταιρία μας, η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε χώρους που αντανακλούν τη φιλοσοφία και τις ανάγκες των πελατών μας. Κάθε έργο μας αποτελεί μια μοναδική πρόκληση, όπου ο σχεδιασμός συναντά την ποιότητα κατασκευής. Στοχεύουμε στην επίτευξη της απόλυτης ικανοποίησης των πελατών μας, παρέχοντας λύσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Υπηρεσίες μας
Η εταιρία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων:

  • Σχεδιασμός και κατασκευή διαμερισμάτων
  • Κατασκευή εξοχικών κατοικιών
  • Ανακαίνιση και επισκευή κτιρίων
  • Ενεργειακές μελέτες και επιθεωρήσεις κτιρίων
  • Νομιμοποίηση αυθαιρέτων
  • Προσέγγιση

Με γνώμονα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας, διαμορφώνουμε κάθε σχέδιο με μεράκι και επαγγελματισμό. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Επικοινωνία
Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε τον ιδανικό χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 
     
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην επίλυση νομιμοποίησης αυθαιρέτων, παρέχοντας στους πελάτες μας την απαραίτητη υποστήριξη για να φέρουν τα ακίνητά τους στη νόμιμη κατάσταση.
 
   

ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ
Το τεχνικό γραφείο μας εξειδικεύεται στην απόκτηση αδειών δόμησης, διεκπεραιώνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και μελέτες (τοπογραφικό, αρχιτεκτονικα, στατικά, μηχανολογικά) για την ομαλή εξέλιξη των κατασκευαστικών έργων των πελατών μας.
 
   

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τη μελέτη και τη δόμηση έως την ανακαίνιση και την επιμέλεια της τεχνικής υποστήριξης μετά την ολοκλήρωση του έργου.
 
   

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
Παρέχουμε ενεργειακές μελέτες που στοχεύουν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κατοικιών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση του κόστους λειτουργίας.
 
   
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  Κατασκευή διαμερισμάτων
  Κατασκευή εξοχικών κατοικιών
  Μελέτες κτιρίων
  Ανακαινίσεις κτιρίων
  Επιδιορθώσεις κτιρίων
  Θερμομονώσεις
  Υγρομονώσεις με πιστοποιημένο μηχανικό απο την TUV.
αλλά και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αρχιτεκτωνικών υπηρεσιών.
 
 
 
     
     
     
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Για να αναλάβουμε το έργο που επιθυμείτε ή για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας...

 
     
     
  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ